Overslaan naar content

Over ons

Gadero staat voor plezier maken. Met onze service willen wij klanten zorgeloos (buiten) laten genieten. Dit doen wij door onze klanten kwaliteit, service en inspiratie te bieden. Zodat ieders droomtuin binnen handbereik ligt.Werken bij Gadero betekent

Werken in een enthousiast en betrokken team

De ruimte krijgen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Personeelsfeesten, Gadero sportevenementen, spelletjesavonden en meer

Sportmogelijkheden voor iedere medewerker

Iedere maand genieten van een foodtruck lunch

Korting op het hele assortiment

Over Gadero

Vrienden

Onze kracht ligt bij de medewerkers: het team wat iedere dag klaar staat om het proces vanaf de producent tot aan het afleveren van iemands droomtuin, zo goed mogelijk laat verlopen. En dit doen we als vriendenteam.

Vrienden die we leren kennen op de werkvloer. Vrienden uit onze eigen kringen die collega’s worden. Door als vrienden samen te werken kunnen we tegen elkaar zeggen hoe het ervoor staat. Een plek waar je veilig en ongeremd jezelf kan zijn. Want wij zijn ervan overtuigd dat juist dan mooie vriendschappen en scherpe ambities ontstaan.Gadero - Vrienden

Hulpvaardig

Wij zijn er trots op onze manier van samenwerken. Wees niet bang om vragen te stellen, fouten maken mag maar het zoeken naar oplossingen vinden wij het belangrijkste.

We werken samen door elkaar onderling te helpen en er samen voor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en problemen op te kunnen lossen waar nodig, vormen wij een ijzersterk team.

Gadero - Hulpvaardigheid

Ontwikkeling

Wij willen dat iedereen die bij Gadero werkt zich kan ontwikkelen tot de persoon die zij willen zijn op professioneel en persoonlijk vlak. Een plek waar je je talenten kan ontwikkelen en we elkaar hierbij helpen.

Door met een hecht team samen te werken op de werkvloer en successen te behalen leer je waar jouw ambities liggen. En door onze leuke activiteiten met collega’s na werktijd, houd je er ook een grote vriendengroep aan over.Gadero - Ontwikkeling

Loyaal

We staan voor elkaar klaar bij Gadero. En dat betekent loyaliteit naar elkaar: binnen een afdeling maar ook met afdelingen onderling. Hierin vinden wij het belangrijk dat we open en oprecht met elkaar kunnen communiceren.

We geven elkaar vrijheid en verantwoordelijkheid, zo kunnen we elkaar uitdagen om het beste uit onszelf te halen.Gadero - Loyaal

Hard werken

Bij Gadero willen we samenwerken met vrienden, die allen specialist zijn in hun eigen vakgebied. We zijn een hechte ploeg, wat maakt dat we bereid zijn om hard voor en met elkaar te werken om zo het beste resultaat te kunnen behalen.

Gadero zit in een groeifase en daarbij verandert er veel. Maar zo ontstaan er ook veel mogelijkheden om jouw talenten te ontdekken en te kunnen doen waar jij het allerbeste in bent.

Gadero - Hard werken