Overslaan naar content

Administratief Medewerker Binnendienst

Op locatie
  • Groningen, Groningen, Nederland
€ 2.400 - € 3.000 per maandCustomer Support

Functieomschrijving


Gadero is een snelgroeiend e-commerce bedrijf dat zich richt op de verkoop van tuinhout en buitenverblijven. Per direct zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker Binnendienst ter aanvulling van ons huidige team. Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je dé verbindende factor tussen onze verkoop- en transportafdeling. Je houdt je voornamelijk bezig met het juist verwerken van de binnenkomende orders met als uiteindelijke doel: klanten blij maken! Als jij je werk goed doet krijgt elke klant zijn bestelling op de beloofde dag. Cruciaal voor het succes van Gadero!


Bij iedere binnengekomen order beoordeel je of deze ingekocht moet worden bij onze leveranciers of dat ze geleverd kunnen worden vanuit onze eigen voorraad. Dit verwerk je vervolgens in Netsuite, ons ERP. Door deze orders op de juiste manier te verwerken worden de afspraken en beloftes met de klant nagekomen.


Je houdt je niet alleen bezig met het verwerken van de binnengekomen orders, maar ook het monitoren van de status van de order en het tijdig communiceren met collega’s zijn belangrijke onderdelen van deze functie. Je bevindt je dus in onze backoffice en vindt het leuk om nauw samen te werken met je (directe) collega’s. 

Vereisten

De werkzaamheden in het kort:

  • Verwerken van verkooporders in ons backoffice systeem;

  • Contact met leveranciers omtrent het plaatsen van inkooporders;

  • Afhandelen van niet-voorradige meldingen van leveranciers en het warehouse;

  • Actief samenwerken met de afdelingen Klantenservice, Transport en Logistiek.

Onze verwachtingen:

  • Je bent in staat om erg nauwkeurig te werken;

  • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau;

  • Het stellen van prioriteiten is voor jou geen probleem;

  • Tijdens grote drukte weet jij je hoofd koel te houden;

  • 24 - 40 uur beschikbaar;


Ons aanbod?

€ 2400 en € 3000, passend bij jouw opleiding en ervaring maar vooral ook jouw ambities! Je komt in een enthousiast en betrokken team waar samenwerking en resultaat centraal staan, met voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. Verder bieden wij 25 vakantiedagen, een goed pensioen, korting om te sporten, elke dag vers fruit & natuurlijk een zeer actieve personeelsvereniging!


Ben jij geïnteresseerd in de vacture, we zien je sollicitatie graag tegemoet!


of

Apply with Indeed onbeschikbaar