Skip to content

Verkoopmedewerker

Breukelen, Utrecht, NederlandManagement

Functieomschrijving

Buiten genieten binnen handbereik! Dit is precies wat jij als verkoopmedewerker waar probeert te maken bij onze klanten. Klantcontact is iets wat op jouw lijf geschreven is en je wordt er blij van om mensen goed te kunnen adviseren. Je zult dagelijks bezig zijn met het verwezenlijken van de droomtuin van de klant.


Service is iets wat bij ons hoog in het vaandel staat, waardoor je dus ook niet gebonden zult zijn aan targets. Hierdoor is het voor jou mogelijk om de klant écht te kunnen helpen. Dit doe je door zowel online als offline verkoop- en/of adviesgesprekken te voeren, offertes op te stellen en klanten te helpen met het samenstellen van maatwerk. Dit doe je samen met een klein maar hecht team op ons showterrein in Breukelen, dat geopend is van dinsdag t/m zaterdag. Samen met jouw collega’s zorg je voor een juiste bezetting gedurende de week.


Jouw werkzaamheden zullen seizoensgebonden zijn en dit zorgt voor veel variatie. Zo kan het zijn dat je in het hoogseizoen meerdere klanten tegelijk te woord staat om hen te voorzien van een passende offerte of advies voor hun tuinproject, maar in laagseizoen veel producttrainingen zult volgen, bezig bent met het optimaliseren van de website content, of wellicht helpt met het bezorgen van kerstbomen.


De werkzaamheden in het kort:

  • Klantcontact, zowel online als offline;

  • Offertes opstellen;

  • Klanten voorzien van maatwerk;

  • Verkoopgesprekken voeren.


Onze verwachtingen:

  • MBO4 niveau;

  • Minimaal 32-40 uur beschikbaar;

  • Op zaterdag werken is voor jou geen probleem;

  • Je bent voor langere tijd beschikbaar;

  • Ervaring met sales is een pré.

Vereisten

Ons aanbod? 

Een startsalaris tussen € 2400 en € 3000, passend bij jouw opleiding en ervaring maar vooral ook jouw ambities! Je komt in een enthousiast en betrokken team waar samenwerking en resultaat centraal staan, met voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. Verder bieden wij 25 vakantiedagen, een goed pensioen, korting om te sporten, elke dag vers fruit & natuurlijk een zeer actieve personeelsvereniging!

 

Heb je vragen of wil je nog iets meer informatie?

Mail dan met Mandy Kobes via hr@gadero.nl of bel/stuur een berichtje naar 0640030189!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar