Skip to content

SEO-specialist

Groningen, Groningen, Nederland€ 3.000 - € 4.500 per maandMarketing

Functieomschrijving

Til jij onze online aanwezigheid naar een hoger niveau? Gadero is een Europese topspeler op het vlak van ecommerce in online tuin- en houtproducten en we zijn per direct op zoek naar een internationale SEO-specialist met expertise in e-commerce, content management en web development. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van onze online aanwezigheid en het verbeteren van onze zoekmachineposities binnen een composable commerce omgeving.


Als specialist op het gebied van SEO werk je nauw samen met ons team van webdevelopers en externe webbouwers om technische verbeteringen door te voeren en ervoor te zorgen dat onze website voldoet aan de nieuwste SEO-richtlijnen. Je rol omvat het actief volgen van de laatste trends en ontwikkelingen in de SEO- en e-commerce-industrie, waarbij je nieuwe strategieën eerst uitvoerig test alvorens ze breed te implementeren. Daarnaast voer je grondige zoekwoordenonderzoeken uit en identificeer je kansen voor organische groei in de zoekresultaten, met een specifieke focus op productoptimalisatie. Je bijdrage omvat ook het optimaliseren van productpagina’s, categorieën en andere relevante content om onze zoekmachineposities te verbeteren en de organische verkeersstroom naar onze website te vergroten.


De werkzaamheden in het kort:

 • Ontwikkelen en implementeren effectieve SEO-strategieën;

 • Betrokken bij technische SEO-aspecten, zoals crawlfouten;

 • Analyseert SEO-prestaties, met behulp van Google Analytics;

 • Beheert en optimaliseert de productinformatie, met behulp van ons PIM platform Akeneo;

 • Zorgt voor consistente en geoptimaliseerde content.


Onze verwachtingen:

 • Aantoonbare ervaring met technische SEO-aspecten;

 • Begrijpt de rol van development in SEO-optimalisatie;

 • Je hebt analytische en communicatieve vaardigheden;

 • Je bent op de hoogte van de nieuwe trends;

 • Je spreekt vloeiend Engels in woord en geschrift en hebt ervaring met internationale SEO, bij voorkeur in Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en Spanje;

 • Kennis van of affiniteit met Spaans is een pré.

Vereisten

Ons aanbod:

Het salaris voor deze functie varieert tussen €3.000,- en €4.500,-, afhankelijk van ervaring en kwalificaties. Je zult deel uitmaken van een team dat enthousiast en betrokken is, met een sterke focus op samenwerking en het behalen van resultaten. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden we 25 vakantiedagen, een solide pensioenregeling, maandelijkse foodtruck lunches, korting op sportactiviteiten, dagelijks vers fruit, personeelskortingen en een zeer actieve personeelsvereniging!


Heb je vragen of wil je nog iets meer informatie?

Mail dan met Mandy Kobes via hr@gadero.nl of bel/stuur een berichtje naar 0640030189!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar