Skip to content

Presentator/Content creator

Groningen, Groningen, NederlandMarketing

Functieomschrijving

Wil jij je enthousiasme, kennis en passie voor klussen delen met onze kijkers? Wil jij je presentatie-skills verbeteren en samen met ons Gadero TV naar een hoger niveau tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Als presentator/content creator kun je je passie en werkwijze in het creëren en bouwen van droomtuinen delen met onze volgers. Je bent het gezicht van Gadero terwijl je uitlegt hoe je het beste onder andere vlonders, overkappingen en schuttingen bouwt. De content die jij maakt deel jij met onze social media op o.a. YouTube, TikTok, Instagram en Facebook. In je rol ben je verantwoordelijk voor het bedenken van praktische en vermakelijke concepten en het opnemen van bijbehorende content. Het is fijn als je al wat ervaring hebt met het maken van video-content, maar mocht je dit niet hebben dan krijg je de kans om dit te ontwikkelen d.m.v. passende opleidingen en coaching. Het betreft een functie van 32-40 uur en je werkt landelijk met standplaats in één van onze vestigingen in Groningen, Coevorden of Breukelen.

Op dagelijkse basis ziet je rol er als volgt uit:

  • Bedenken van nieuwe content in overleg met onze category managers;

  • Uitwerken en plannen van videoconcept;

  • Bepalen hoe andere type content en media gebruik kunnen maken van de geproduceerde content;

  • Voorbereiden en uitvoeren van draaidagen;

  • Presenteren van video-content in afstemming met de videograaf.

Vereisten

Onze verwachtingen:

  • Affiniteit hebben met klussen;

  • Niet cameraschuw zijn (ervaring is een pré);

  • Interview skills;

  • In staat zijn het bouw- en constructieproces rustig en duidelijk over te brengen.


Ons aanbod?

Een salaris tussen de € 3.000 en € 4.000, passend bij jouw opleiding en ervaring maar vooral ook jouw ambities! Je komt in een enthousiast en betrokken team waar samenwerking en resultaat centraal staan, met voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. Verder bieden wij 25 vakantiedagen, een goed pensioen, korting om te sporten, elke dag vers fruit & natuurlijk een zeer actieve personeelsvereniging!

Omdat het een functie omvat waarbij je veel voor de camera staat, zouden we het erg leuk vinden als je jouw sollicitatie in een video verwerkt!

Heb je vragen of wil je nog iets meer informatie?

Mail dan met Mandy Kobes via hr@gadero.nl of bel/stuur een berichtje naar 0640030189!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar