Skip to content

Montagemedewerker

Breukelen, Utrecht, NederlandCustomer Support

Functieomschrijving

Klanten hun droomtuin laten verwezenlijken, door het ze zo makkelijk mogelijk te maken. Dat is wat jij als montagemedewerker bij Gadero probeert na te streven. Gadero biedt de mogelijkheid om een bestelling thuis te laten monteren en op dit moment zijn wij per direct op zoek naar een montagemedewerker/timmerman die deze projecten in goede banen kan leiden.


Als montagemedewerker ben je dagelijks bezig met het monteren van de bestelling van de klant. Hoe groot de projecten zijn, is afhankelijk van de wensen van de klant. Omdat de bestellingen vaak om maatwerk gaan, zal er veel afwisseling zitten in je dagelijkse werkzaamheden. Jij bent als hoofdmonteur verantwoordelijk voor deze projecten en daarnaast zul je nauw samenwerken met een assistent medewerker. Naast het monteren van onze producten is het dus ook belangrijk dat je goed kunt samenwerken en het leuk vindt om jouw kennis en kunde over te brengen aan jouw assistent.


Het hebben van ervaring als timmerman of montage is een vereiste voor deze functie. Daarnaast vind je het niet erg om telkens op andere locaties te werken, namelijk bij de klanten thuis. De uitvalsbasis voor deze functie is op onze locatie in Breukelen. Vanuit hier zul je ook met je collega de klanten bezoeken.


De werkzaamheden in het kort:

  • Het monteren van onze producten op locatie;

  • Aansturen van de assistent medewerker;

  • In goede banen leiden van de verschillende klusprojecten.


Onze verwachtingen:

  • Je hebt ervaring met het monteren van producten, of een aansluitende opleiding;

  • Je hebt ervaring als timmerman of een aansluitende opleiding;

  • Minimaal 32 tot 40 uur per week beschikbaar;

  • Jouw opgedane kennis overbrengen is iets wat je leuk vindt;

  • Woonachtig in de buurt van Breukelen;

  • Je bent zorgvuldig en gaat netjes om met materiaal.

Vereisten

Ons aanbod?

Een startsalaris tussen € 2500 en € 3100, passend bij jouw opleiding en ervaring maar vooral ook jouw ambities! Je komt in een enthousiast en betrokken team waar samenwerking en resultaat centraal staan, met voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. Verder bieden wij 25 vakantiedagen, een goed pensioen, korting om te sporten, elke dag vers fruit & natuurlijk een zeer actieve personeelsvereniging!


Heb je vragen of wil je nog iets meer informatie?

Mail dan met Mandy Kobes via hr@gadero.nl of bel/stuur een berichtje naar 0640030189!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar