Overslaan naar content

Klantenservice medewerker

Groningen, Groningen, Nederland€ 2.400 - € 2.800 per maandCustomer Support

Functieomschrijving

Buiten genieten binnen handbereik! Dat is het doel waar wij met zijn allen aan werken. Jij kunt hier een onderdeel van zijn door onze Gadero klanten te helpen. Je zult dagelijks in contact zijn met klanten en proberen hun te informeren of adviseren, zodat zij de beste keuze kunnen maken voor hun tuinproject.


Op onze klantenservice vinden wij het belangrijk dat je de klant echt kunt helpen. Een klant tevreden stellen is voor ons belangrijker dan zo veel mogelijk telefoontjes voeren op een dag. Het is hiervoor belangrijk dat je veel productkennis hebt, hiervoor krijg je natuurlijk in de eerste periode veel tijd om dit te leren en je collega’s zullen altijd klaarstaan om je daarbij te helpen. Werken op onze klantenservice zorgt voor veel variatie. Doordat wij met een hoog- en laagseizoen werken zul je in het hoogseizoen vooral bezig zijn met het beantwoorden van klantvragen en heb je in het laagseizoen veel tijd om extra productkennis op te doen of te werken aan je gespreksmethode. De werktijden vallen tussen 08.00 en 17.30, waarbij je als team samen voor een goede bezetting zorgt.


De werkzaamheden in het kort;

  • Eerste aanspreekpunt voor onze klanten;

  • Beantwoorden van verschillende klantvragen per mail en telefoon;

  • Opstellen van offertes;

  • Verbeteren van eigen productkennis.

Vereisten

Onze verwachtingen;

  • Je wil 32 tot 40 uur werken;

  • Je bent tot minimaal september beschikbaar;

  • Je hebt affiniteit met klantcontact;

  • Je kunt foutloos Nederlands spreken en schrijven;

  • Je weet goed hoe je prioriteiten moet stellen bij drukte.


Ons aanbod?

€ 2400 en € 2800, passend bij jouw opleiding en ervaring maar vooral ook jouw ambities! Je komt in een enthousiast en betrokken team waar samenwerking en resultaat centraal staan, met voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. Verder bieden wij 25 vakantiedagen, een goed pensioen, korting om te sporten, elke dag vers fruit & natuurlijk een zeer actieve personeelsvereniging!


Heb je vragen of wil je nog iets meer informatie?

Mail dan met Mandy Kobes via hr@gadero.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar