Skip to content

Deenstalige vertaler

Nederland, Groningen, GroningenCustomer Support

Functieomschrijving

Gadero wil de Deense markt veroveren en daar hebben we jouw hulp bij nodig! We zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe medewerker, die wil helpen onze Deense website op te zetten. Dit zal vooral bestaan uit het vertalen van onze Nederlandse content naar de Deense website.


Gezien onze Deense website nog in de kinderschoenen staat, zul je verantwoordelijk zijn voor het vertalen van de bestaande content en op termijn ook het toevoegen van nieuwe content.. Dit doe je samen met een klein team dat werkzaam is in Denemarken. Daarnaast zullen ook klantenservice werkzaamheden tot jouw taken behoren. Het gaat hierbij om het beantwoorden van aanvragen via e-mail, chat en telefoon. Het hebben van klantcontact is dus iets waar je affiniteit mee hebt.


De werkzaamheden in het kort:

  • Vertalen bestaande Nederlandse content naar het Deens;

  • Toevoegen van nieuwe Deense content;

  • Beantwoorden klantvragen.

Onze verwachtingen:

  • Je schrijft en spreekt foutloos Deens, bij voorkeur native;

  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;

  • Je bent een zelfstandige werker, die prioriteiten kan stellen en verantwoordelijkheden neemt;

  • Je zoekt een baan voor langere tijd.

Vereisten

Ons aanbod?

Een startsalaris tussen € 2000 en € 2800, passend bij jouw opleiding en ervaring maar vooral ook jouw ambities! Je komt in een enthousiast en betrokken team waarin samenwerking en resultaat centraal staan, met voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. Verder bieden wij 25 vakantiedagen, een goed pensioen, korting om te sporten, elke dag vers fruit & natuurlijk een zeer actieve personeelsvereniging!


Heb je vragen of wil je nog iets meer informatie?

Mail dan met Mandy Kobes via hr@gadero.nl of bel/stuur een berichtje naar 0640030189!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar