Skip to content

Bijbaan logistiek medewerker

Breukelen, Utrecht, NederlandLogistiek

Functieomschrijving

Weet jij onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden bij het ophalen van hun bestelling en zorg je ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen? Voor onze showroom in Breukelen zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe werknemer die ons op de zaterdagen kan ondersteunen bij verschillende werkzaamheden.


Als oproepkracht zul je op zaterdag tussen 08.45 en 16.00 werken, waarbij je voornamelijk het proces van bestellingen afhalen begeleidt. Bij voorkeur ben je ook in vakantieperiodes op andere dagen beschikbaar. Je zorgt ervoor dat de klanten zo snel en goed mogelijk geholpen worden. Daarnaast zorg je ervoor dat het terrein en de showroom er goed onderhouden bij liggen en help je mee met het opbouwen van de showroom modellen. Je komt in een klein team te werken van verkopers en logistieke medewerkers, waarbij je veel in de buitenlucht zult werken.


De werkzaamheden in het kort:

  • Begeleiden afhaalproces;

  • Onderhouden terrein en showroom;

  • Assisteren opbouw showroom modellen.


Onze verwachtingen:

  • Je bent bij voorkeur (bijna) elke zaterdag beschikbaar;

  • Je weet goed hoe je met klanten moet omgaan;

  • Je bent zorgvuldig en gaat netjes om met materiaal;

  • Je ziet het werk liggen en bent in staat dit zelfstandig op te pakken.

Vereisten

Ons aanbod:

Een uitdagende, leuke bijbaan, met een inclusief uurloon tussen de € 13,83 en € 15,85. Afhankelijk van jouw ervaring, potentie en vooral ook ambities schalen we jou hierop in! Je komt te werken in een enthousiast en betrokken team, waarin samenwerking en resultaat centraal staan, met voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. We hechten veel waarde aan gezelligheid en daarom organiseren we meerdere keren per jaar verschillende personeelsactiviteiten en -feesten! Daarnaast drinken we er op vrijdag vaak samen één (of twee), krijg je korting om te sporten en bieden we elke dag vers fruit aan.


Heb je vragen of wil je nog iets meer informatie?

Mail dan met Mandy Kobes via hr@gadero.nl of bel/stuur een berichtje naar 0640030189!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar