Overslaan naar content

Bijbaan Klantenservice

Op locatie
 • Groningen, Groningen, Nederland
€ 15,71 - € 18,44 per uurCustomer Support

Functieomschrijving

Buiten genieten binnen handbereik! Dat is het doel waar wij met zijn allen aan werken. Dit doe jij door dagelijks zowel online als offline in contact te zijn met zowel onze Gadero klanten. Als klantenservice medewerker bij Gadero ben je dagelijks bezig met het informeren en adviseren van klanten, zodat zij de beste keuze kunnen maken wat betreft zijn of haar tuinproject.


Wat maakt onze klantenservice nou zo bijzonder? Wij nemen het woord service serieus. Je bent dus niet gebonden aan een bepaalde gesprekstijd en kunt de klant echt adviseren en helpen bij de productkeuze. Jouw werkzaamheden zullen seizoensgebonden zijn en dit zorgt voor veel variatie. Zo kan het zijn dat je in het laagseizoen veel in trainingen zit; denk aan kennis over nieuwe producten of gespreksmethodieken en ben je in het hoogseizoen veel klanten aan het helpen om hun droomtuin te kunnen creëren.


Vorig jaar hebben wij ons showterrein geopend, hierin kun je ook een rol spelen. Naast het contact per telefoon, mail en chat krijg je hier nu ook de kans om onze fysieke klanten te woord te staan en te begeleiden naar hun droomtuin. Er wordt gewerkt van maandag tot en met zaterdag, waarbij je als team verantwoordelijk bent voor het vullen van de diensten. De werktijden zullen over het algemeen van 08.45 tot 17.30 zijn.


De werkzaamheden in het kort:

 • Online en offline klantcontact;

 • Advies geven onze producten en diensten;

 • Opstellen van offertes;

 • Ondersteunen contentbeheerder;

 • Contact onderhouden met leveranciers & transporteurs, om te zorgen dat onze klanten hun producten ontvangen.

Vereisten

Onze verwachtingen:

 •  MBO4 niveau;

 •  Minimaal 16 uur per week beschikbaar;

 • Klantcontact is iets wat goed bij je past;

 • Je kunt erg nauwkeurig werken en bent goed in het bepalen van prioriteiten;

 • Beschikbaar tussen februari en september (of langer). 


Ons aanbod: 

Een uitdagende, leuke bijbaan waarbij je zelf voor een groot deel bepaalt hoeveel je werkt. Daar hoort een goed salaris bij, met een all-in uurloon tussen de € 15,71 en € 18,44. Afhankelijk van jouw ervaring, potentie en vooral ook ambities schalen we jou hierop in! Je komt te werken in een enthousiast en betrokken team, waarin samenwerking en resultaat centraal staan, met voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. We hechten veel waarde aan gezelligheid en daarom organiseren we meerdere keren per jaar verschillende personeelsactiviteiten en -feesten! Daarnaast drinken we er op vrijdag vaak samen één (of twee), krijg je korting om te sporten en bieden we elke dag vers fruit aan.


Heb je vragen of wil je nog iets meer informatie?

Mail dan met Mandy Kobes via hr@gadero.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar