Skip to content

Bijbaan Customer Support

Nederland, Groningen, GroningenCustomer Support

Functieomschrijving

Buiten genieten binnen handbereik! Dat is het doel waar wij met zijn allen aan werken. Dit doe jij door dagelijks in contact te zijn met zowel onze Gadero klanten, leveranciers als transporteurs. Per februari 2023 zijn wij op zoek naar versterking van onze Customer Support afdeling! Als Customer Support medewerker bij Gadero ben je dagelijks bezig met het informeren en adviseren van klanten, zodat zij de beste keuze kunnen maken wat betreft zijn of haar tuinproject.

Wat maakt onze Customer Support nou zo bijzonder? Wij nemen het woord service serieus. Je bent dus niet gebonden aan een bepaalde gesprekstijd en kunt de klant echt adviseren en helpen bij de productkeuze. Jouw werkzaamheden zullen seizoensgebonden zijn en dit zorgt voor veel variatie. Zo kan het zijn dat je in het laagseizoen veel in trainingen zit; denk aan kennis over nieuwe producten of gespreksmethodieken en ben je in het hoogseizoen veel klanten aan het helpen om hun droomtuin te kunnen creëren.


Je krijgt een 0-uren contract, waarbij je op basis van jouw beschikbaarheid het redelijk zelf in de hand hebt hoeveel uren je per week werkt. We verwachten hierin een beschikbaarheid van minimaal 16 uur per week en daarnaast werken we in het hoogseizoen ook op de zaterdag, die jullie als team samen moeten vullen. De werktijden zullen over het algemeen van 08.45 tot 17.30 zijn, gedurende het hoogseizoen kan hiervan worden afgeweken.


De werkzaamheden in het kort:

● Klantcontact per mail, telefoon en chat;

● Advies geven over onze producten en diensten;

● Ondersteunen contentbeheerder;

● Contact onderhouden met leveranciers & transporteurs, om te zorgen dat onze klanten hun producten ontvangen.


Vereisten

Onze verwachtingen:

● MBO4 niveau;

● Minimaal 16 uur per week beschikbaar;

● Klantcontact is iets wat goed bij je past;

● Je kunt erg nauwkeurig werken en bent goed in het bepalen van prioriteiten;

● Beschikbaar tussen februari en september (of langer).


Ons aanbod:

Een uitdagende, leuke bijbaan waarbij je zelf voor een groot deel bepaald hoeveel je werkt. Daar hoort een goed salaris bij, met een uurloon tussen de € 13,83 en € 15,85. Afhankelijk van jouw ervaring, potentie en vooral ook ambities schalen we jou hierop in! Je komt te werken in een enthousiast en betrokken team, waarin samenwerking en resultaat centraal staan, met voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. We hechten veel waarde aan gezelligheid en daarom organiseren we meerdere keren per jaar verschillende personeelsactiviteiten en -feesten! Daarnaast drinken we er op vrijdag vaak samen 1 (of 2), krijg je korting om te sporten en bieden we elke dag vers fruit aan.


Heb je vragen of wil je nog iets meer informatie?

Mail dan met Mandy Kobes via hr@gadero.nl of bel/stuur een berichtje naar 0640030189!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar